You cannot see this page without javascript.

T. to my brother 프란치스코

by 마리안젤라 posted Jun 04, 2011
?

ESC닫기

+ - Up Down Comment Print
I`ll Be There / Mariah Carey [Feat Trey Lorenz]

You and I must make a pact
당신과 나 약속해야 해요.
We must bring salvation back
우린 다시 서로를 구해야 해요.
Where there is love I'll be there
사랑이 있는 곳이라면, 내가 거기 있겠어요.

I'll reach out my hand to you
손을 뻗어서 당신에게 닿을 거에요.
I'll have faith in all you do
당신이 하는 모든 일에 믿음을 가지겠어요.
Just call my name and I'll be there
내 이름을 부르시면, 거기 있겠어요.

I'll be there to comfort you
당신을 위로하기 위해 옆에 있을 거에요.
Build my world of dreams around you
당신 주위에 내 꿈의 세계를 짓겠어요.
I'm so glad that I found you
당신을 발견해서 얼마나 기쁜지 몰라요

I'll be there with a love that's strong
강한 사랑을 가지고 거기 있겠어요.
I'll be your strength
내가 당신의 힘이 되겠어요.
I'll keep holding on
내가 당신을 지탱해 주겠어요.

Let me fill your heart with joy and laughter
당신의 마음을 기쁨과 웃음으로 채울래요.
Togetherness is all I'm after
함께 있는 것만이 내가 바라는 모든 것이에요.
Whenever you need me I'll be there
당신이 나를 필요로 할 때마다, 내가 거기 있겠어요.

I'll be there to protect you
당신을 보호하기 위해 옆에 있을께요.
With an unselfish love I'll respect you
헌신적인 사랑으로 당신을 소중히 여길께요.
Just call my name and I'll be there
내 이름을 부르기만 하면, 내가 당신께 갈께요.

I'll be there to comfort you

*^^*~ 아프지 마요.
내 마음에 간직된 비밀을 말하고 싶어요.
특별히 사랑한다고요.
힘내요!

나눔글꼴 설치 안내

이 PC에는 나눔글꼴이 설치되어 있지 않습니다.

이 사이트를 나눔글꼴로 보기 위해서는
나눔글꼴을 설치해야 합니다.

설치 취소

Sketchbook5, 스케치북5